Γρήγορη Αναζήτηση


Επιλέξτε παρακάτω τον κλάδο,
που σας ενδιαφέρει
και μάθετε λεπτομέρειες
για τα ασφαλιστικά μας προγράμματα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Your Company Name

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Προγράμματα Σπουδών - Παιδικά Προγράμματα

Τα βλέπουμε να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα και τα καμαρώνουμε. Θέλουμε να  έχουν τα πάντα! Να κάνουν τις καλύτερες σπουδές. Να έχουν όλα τα εφόδια για να στήσουν κάποτε τη δική τους δουλειά. Να μην τους λείψει τίποτα αν εμείς δεν θα είμαστε κοντά τους να τα βοηθήσουμε.

Τα Παιδικά Προγράμματα Σπουδών σχεδιάστηκαν για σάς, που θέλετε να εξασφαλίσετε στα παιδιά σας το απαραίτητο κεφάλαιο για ένα δυναμικό ξεκίνημα στη ζωή. Πρόκειται για τις πιο ευέλικτες και δυναμικές μορφές επένδυσης, που συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο τη σιγουριά του εγγυημένου προγράμματος με την ευελιξία, έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες τόσο τις δικές σας όσο και του παιδιού. 

Το γραφείο μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες ασφαλιστικές εταιρίες και προσφέρει ασφαλιστικά παιδικά προγράμματα, που καλύπτουν από τις ανάγκες σπουδών ενός παιδιού μέχρι γεγονότα απρόβλεπτα, όπως είναι απώλεια εισοδήματος, οικονομική κρίση, ασθένεια, ένα μοιραίο γεγονός ή ένα άτυχο περιστατικό. Επιλέγοντας ένα από τα ασφαλιστικά προγράμματα για το παιδί έχετε:

  • Την εξασφάλιση ενός ποσού για το παιδί τη στιγμή ακριβώς που θα το έχει ανάγκη είτε για τις σπουδές του είτε για την πρώτη του επιχείρηση.
  • Την δυνατότητα ολοκληρωμένης ασφαλιστικής προστασίας του παιδιού από ό,τι κι αν συμβεί.

Ξεκινήστε ένα από τα Παιδικά Προγράμματα Σπουδών σήμερα! Εξασφαλίστε τις σπουδές του και τα πρώτα του βήματα στο μέλλον, με ένα σημαντικό ποσό που θα το λάβει είτε εφάπαξ είτε τμηματικά.

 

Σχεδιασμός Direct Web

Διεύθυνση: Λ. Μαραθώνος 73, Εμπορικό Κέντρο Αίολος, 1ος όροφος, 14569 - Άνοιξη Αττικής
Τηλ. 210-8143836 & 210-8145958 Fax: 210-8143806 e-mail: xanthopoulosinsur@gmail.com